Information for suppliers

Best of Scandinavia Incoming (BOS) er en familiebedrift med tett forankring i Skandinavia, hvor vi bor, jobber og betaler skatt til vårt lokalsamfunn. Virksomheten baserer seg på å bygge broer mellom Norden og andre land. Tradisjonelt sett har vi mest erfaring og kunnskap om de tysktalende land, som Østerrike, Tyskland og Sveits.

Norsk / Engelsk /

Vårt forhold til våre partnere er langsiktig og stabilt. Vi har et rykte på å være seriøse, lojale og pålitelige, og det har gitt oss nye kontakter i Frankrike, Nederland og England i tillegg.

BOS har i alle år produsert gode og unike pakkereiser som gir reiselyst til Skandinavia. Våre kunder er først og fremst par som reiser med egen bil og opplever og nyter Skandinavia. Denne målgruppen passer godt til hotellbransjen og våre partnere, fordi de bruker penger underveis på opplevelser, mat og drikke. De tilhører ikke lavprissegment eller masseproduksjon.

Som incoming turoperatør har vi lykkes bra med å styre turoperatører med interessante målgrupper til samme produkt, uten av disse blir konkurrenter. Dette skaper en god utvikling og stabilitet for både markedet og leverandøren. Vi hjelper turoperatøren (vår kunde) å jobbe effektivt, og for leverandøren betyr det en bedre utnyttelse av den kapasiteten de gir oss. Kunder som reiser med BOS samt alle leverandører kan nå oss på våre telefonnumre eller vårt nødnummer utenom kontortid, for å garantere et høyt servicenivå i Skandinavia.

Vi reiser mye, da vi ser det som viktig å besøke våre partnere med jevne mellomrom for å holde oss oppdaterte. Vi fører en tett dialog med dem om kvalitetssikring og produktutvikling. Det fungerer bra med store hotellkjeder som deler vårt verdigrunnlag, og det fungerer spesielt bra med private aktører, ofte familiebedrifter, slik at vi kan plassere de rette pakkene på markedet. Store og kjente aktører har inngått et premium samarbeid med oss for å kunne være på våre markeder.

BOS er nok den incoming operatøren som har høyest ranking hva gjelder likviditet og betaling. Vi setter vår ære i å betale alle fakturaer til rett tid, noe som helt klart er en sikkerhet for våre partnere.

Med over 20 år i bransjen vet vi hva vi kan love og hva vi kan selge. Vi vet at vi bare er like gode som våre partnere. Derfor er du som pålitelig leverandør det viktigste for oss. Sammen skal vi lykkes på våre markeder. Ta kontakt - vi kommer gjerne på besøk til deg !